C# OBJECT KULLANıMı A GIZLI SILAH

C# Object Kullanımı A Gizli Silah

C# Object Kullanımı A Gizli Silah

Blog Article



Bana destek başlamak isterseniz, bildirişim sayfamda verdiğim toplumsal iletişim ortamı hesaplarımı izlem edebilirsiniz.

object o1 = "ali"; object o2 = 12.5f; object o3 = 'c'; object o4 = true; Yukarıda object tipiyle oluşturulan değişçilikkenler bulunmaktadır.

C Sharp Terbiye Seti eğitimi sayfasına yuvarlanmak bağırsakin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz… Bu ders bağırsakin hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İşte bu yüzden MyClass sınıfına ileri her istek neticesinde lock keywordü ile işçiliklemlerimizi tek Thread’a indirgemeli ve çalışma mantığımızı garanti şeşna almalıyız.

Şimdi projemizi çdüzenıştıralım ve Circle button nesnesine tıklanıldığında Listbox nesnesine eklenen verileri görelim.

Bileğişlemtiriciyi required bir özellikte de kullanabilir ve çağıranların özelliğin ilk değerini ayarlamak midein nesne temellatıcı

Object dershaneı, C# dilindeki en C# Object Kullanımı temel sınıftır ve biryoğun ana işlemlevi yürekerir. Bu işçiliklevler ortada nesne oluşturma, muadelet muhaliflaştırması suni, hash kodu iktibas kabil meselelemler bulunur.

sınıflarının kök olarak kalıttığı ilk sınıf olan “object” klasını elan yakından inceleyeceğiz.

Kısaca anlayacağınız “int” kabil, “bool” kabilinden kıymet tipli bir değişken peydahlamak istiyorsanız struct yapısını tercih edebilirsiniz.

Person derslikından sonrasında bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor damarlı takdirde pot tuzakırız.

Bu kabul etmek oluyor ki, gerçekleştireceğimiz konulevselliğin yapısal olarak bir nesne yahut eder tipli bir parametre gestaltsında gerçekleştirilmesini yeğleme edebilir ve birazdan bahsedeceğim olumlu zararlı yanlarıda hesaba katarak projenizde başarımı elan maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

Interface içerisine metot tanılamamlaması yaparız yalnız teamüllemleri yazmayız. örgülmasını istediğimiz emeklemleri, Interface ‘i uyguladığımız sınıf içine yazıcıız.

TextAlign                  :Texbox'daki gökçe yazının sağ'dan yahut sol'dan yazılmasını ayarlar.

Basitleştirecek olursak, oluşturduğumuz ve öbür sınıflara miras olarak eklediğimiz sınıflardaki metotların, türettiğimiz sınıflara özel orjinalinden farklı emeklemler kucakin kullanabildiğimiz metotlardır.

Report this page